1914 + Konvent + Livløs + (0)

Ståpladser
200,- DKK + gebyr i forsalg
235,- DKK i døren
Køb billetter her (via Ticketmaster)

Napalm Over Europe: Double The Death/Double The Doom Tour 2022:

Der fyres op under en heftig smeltedigel af doom og sort tungmetal, når 1914 og Konvent drager på en delt headlinerturné. 1914 er fra Ukraine og har taget navn efter året, hvor første verdenskrig brød ud. Temaet gennemsyrer alt fra coverart til albumindhold til bandmedlemmernes aliasser, og er lige så dystert som musikken, der har rødder i black- og dødsmetal med hæsblæsende trommer, og misantropiske mellemstykker marineret i lyden af dommedag.

Lyden er massiv og kalder på velsmurte nakkemuskler, for lige så dystert og tungt temaet er, lige så melodisk og medrivende er de fem ukrainske hærføreres samlede udtryk, og deres andet og seneste album, The Blind Leading the Blind (2018), blev i sagens natur udgivet i den 11. time den 11. dag i den 11. måned på 100-årsdagen for afslutningen af ​​den store krig.

Konvent har sat en uomgængelig knappenål i kortet over danske bands, der er lykkes med at komme ud over den danske grænse, og på få år har skabt sig både et navn, og et live-rygte, der er værd at bemærke. I kedlen er ingredienser fra Candlemass, Paradise Lost, Cult of Luna og Black Breath rørt sammen med Konvents komprimerede lydbillede og stålsatte energi, der flyder udover scenekanten som varm asfalt. Kvartetten udgav i 2020 deres debutalbum, Puritan Masochism, der efterlod nye lyttere begejstrede, og erfarne metalhoveder måbende med mærket af en auditiv knytnæve i maven.