Al Murray (UK)

almurray

Unummererede siddepladser
275,- DKK + gebyr i forsalg
300,- DKK i døren
Køb billetter her (via Billetlugen)… Eller på Café 5øren

Til foråret kan den britiske komiker Al Murray og hans hylende morsomme alter-ego ”Pub Landlord” opleves på dansk grund, når han gæster Amager Bio med sit nye one-man show ”The Pub Landlord: One Man, One Guvnor”.

Murrays ”Pub Landlord” er en stereotypisk, britisk patriot med en højreorienteret indstilling til alt der ikke er britisk, hvor publikum ikke levnes mange chancer, når snakken falder på Frankrig, Tyskland og det forjættede land, USA.

Med sin værtsrolle på det verdensberømte show ”Live at the Apollo”, etablerede Murray sig som en af Storbritanniens absolut mest populære og folkekære komikere med flere udsolgte turnéer i hjemlandet.

Med dette show indskrev Al Murray sig også i den eksklusive klub af tidligere værter for det populære TV-program, der tæller yderst prominente navne som Jimmy Carr, Jack Dee og selveste Joan Rivers.

Succesen i Storbritannien for det store komiske naturtalent er ikke gået ubemærket hen i det store udland, hvor det både er blevet til flere internationale standup-priser,og udsolgte turnéer i Australien, New Zealand og Canada.

Nu kommer turen så til Danmark, hvor Amager Bio står for skud lørdag 18. april, når Murray giver publikum en tåkrummende og hylende morsom aften i selskab med ”Pub Landlord”.