Anders Koppel & Henrik Dam Thomsen Duo

Ståpladser
100,- DKK + gebyr i forsalg
115,- DKK i døren
Køb billetter her (via Ticketmaster)… Eller på Café 5øren

Anders Koppel på Hammondorgel og Henrik Dam Thomsen på cello virkeliggør en gammel, fælles drøm: at spille duo – de to alene.

Anders Koppel er komponist af utallige værker og en legendarisk Hammondorganist med en fortid i Savage Rose, Bazaar og det vedvarende, tætte samarbejde gennem mange år med sønnen Benjamin. Henrik Dam Thomsen er solocellist i DR Symfoniorkesteret og en af de førende cellister herhjemme og har bl.a. medvirket i musikken til Lars von Triers film.

Makkerskabet mellem de to strækker sig over 25 år og har omfattet utallige projekter, bl.a. i Koppels musik til cross-over ensemblet Mad Cows Sing, til Copenhagen Cello Quartet, i operaen Rebus, i filmmusik, på koncerter og indspilninger. Som duo vil deres repertoire for en stor del bygge på Koppels kompositioner, men vil også rumme mere frie passager, der fanger selve øjeblikkets følelse – samt lidt nøje udvalgt anden musik.

Sammensætningen af cello og Hammondorgel er unik og vil fylde BETA med en særlig og anderledes skønhed, når de to virtuose musikere spiller sammen den 6. november.