Ariel Posen (CAN)

Ståpladser
275,- DKK + gebyr i forsalg
290,- DKK i døren
Køb billetter her (via Ticketmaster)

Ariel Posen nægter at lade sig låse fast i en enkelt genre og definerer sin musik som “roots” – en sammensmeltning af rock, blues, soul, Americana og pop. Han har altid set musik som et åbent lærred og har absorberet inspiration fra et utal af kilder. Ariel Posen er en musikalsk nomade, der fortsat udforsker og leverer en unik lyd, der kun kan beskrives som “roots.

Og for hver ny udgivelse finder han nye kreative lag i sig selv. Han begyndte med syv sange til sit debutalbum “How Long” i 2019 og indspillede dem sammen med instrumentale interludes. På “Headway” fra 2021 blev hele otte sange skåret fra på grund af hans overflod af kompositioner. Til hans seneste album “Reasons Why” skabte den canadiske sanger-sangskriver og guitarist hele 30 sange, men valgte kun de bedste ti.

“Mit fokus på et album er altid at forblive tro mod mig selv, samtidig med at jeg stræber efter at overgå tidligere udgivelser,” forklarer Posen, der også co-producerede “Reasons Why” med Murray Pulver. “Det handler i sidste ende mest om sangene.”

“Reasons Why” demonstrerer endnu en gang Posens evne til at levere kvalitet. De nye sange repræsenterer en forbedring på alle fronter – tekster, musikalsk dygtighed, spilleteknik og lyd. Posen blander omhyggelighed med en erfaren live-musikers mod, hvilket skaber en dybt engagerende oplevelse, der afslører nye kvaliteter ved hver gennemlytning.