Copenhagen Metal Fest I

Ståpladser
395,- DKK + gebyr i forsalg
420,- DKK i døren
Køb billetter her via Ticketmaster

Så er tiden atter kommet til at fejre både den etablerede og den spirende danske metalscene!

COPENHAGEN METAL FEST tager endnu tur rundt i manegen, stadig med blikket stift rettet på at blive en fast tradition i dit liv og i festival landskabet generelt. 2022 var endnu en succes, for både bands og publikum, og igen en masse erfaringer høstet.

Så vi fortsætter ufortrødent igen i år med at favne så bredt som overhovedet muligt, så ingen subgenrer overses, og naturligvis vil fokus atter være udelukkende på de danske artister. Vi offentliggør årets line-up løbende over tre annonceringer, hvor den første vil være her i marts, den næste i juli og så den sidste i august. Så hold som sædvanlig godt øje med Facebook og Instagram.

Vi vender I år tilbage til vores mindre blackbox scene i ZeBU, som hænger direkte sammen med Amagerbio. Så altså stadig tre scener på samme matrikel: ZeBu, Beta og som sagt Amager Bio. Og når man ikke nyder den fantastiske musik, vil der naturligvis igen være underholdning på festivalpladsen, mulighed for at socialisere med venner og bekendte, nyde den gode mad fra en af madboderne eller måske møde nogle af musikerne.

Vi glæder os som altid utrolig meget til at se jer, så husk nu kryds i kalenderen den 15.-16.
september, og fortsæt med at støtte den danske metalscene!
– Hilsen Copenhagen Metal Fest

Hvis der er udsolgt i forsalg, vil der også være udsolgt i døren

Pladsen åbner:
Fredag kl. 14:00
Lørdag kl. 13:00