Danny Brown (US)

Ståpladser
275,- DKK + gebyr i forsalg
290,- DKK i døren
Køb billetter her (via Ticketmaster)

Danny Browns karriere er det kompromisløse arbejde af et virtuost talent, der forstår at bruge sin unikke personlighed som et ondskabsfuldt instrument. Der er den vedvarende følelse af paranoia, skyld og angst, men også hysteriske punchlines og festhymner bygget til at få højttalere til at smuldre i aske. Han er en af de mest eftertragtede globale kunstnere og tilbyder en unik kontrast mellem refleksion og fejring i hver forestilling.

Danny Brown har gjort sig bemærket inden for hip-hop-verdenen med sin unikke stil og eklektiske lyriske tilgang. Browns karriere tog fart tidligt i 2010’erne, især med udgivelsen af hans anerkendte album “XXX” i 2011.

Han har også samarbejdet med flere anerkendte kunstnere, og hans alsidighed har ført til succes både inden for undergrunden og mainstream hip-hop. Albummene “Atrocity Exhibition” (2016) og ” U Know What I’m Sayin?” (2019) har yderligere styrket hans position som en respekteret og nyskabende kraft inden for genren.

Med sit unikke lyriske talent og evne til at udfordre konventioner fortsætter Danny Brown med at være en betydningsfuld figur inden for hip-hop, og hans bidrag har gjort ham til en kunstner, der skiller sig ud i mængden, så glæd dig til at opleve ham live, når han gæster København og spillestedet Amager Bio.

For fans af: JPEGMAFIA, Earl Sweatshirt, Freddie Gibbs