Dodo & The Dodos – UDSOLGT!

Ståpladser
250,- DKK + gebyr i forsalg
275,- DKK i døren
Køb billetter her (via BilletNET)… Eller på Café 5øren

Gennem tre årtier har Dodo and the Dodos været leverandører af dansk kvalitetspop. ’Vågner i natten’, ’Sømand af verden’, ’Vi gør det vi kan li’’ og ’Pigen med det røde hår’, for blot at nævne nogle, er titler på eviggyldige sange, som er så velkendte og elskede, at orkesteret blot behøver at slå de første akkorder an, før publikum er helt med.

Dodo and the Dodos lukker op for et velkendt univers, der sprudler af spilleglæde, humor og gode tider. “Sangene har vokset sig større end os, de lever deres eget liv,” fortæller bandet, og de går ydmygt til opgaven med at formidle sangene og give publikum en fed musikalsk oplevelse hver eneste gang, de går på scenen.

For 30 år siden, nærmest ud af det blå, slog Dodo and the Dodos igennem med sangen ’Giv mig hvad du har’. Det skete ved en TV-­‐optræden, hvor Dodo Gad sang sig direkte ind i publikums og anmeldernes hjerter, og i løbet af kort tid indtog orkesteret en stærk position på den danske musikscenen. Dodo and the Dodos har i dag solgt omkring halvanden million eksemplarer af orkesterets i alt 6 studieplader.

Når Dodo and the Dodos i dag går på scenen, er det med præcis det samme orkester og i samme opstilling som dengang for 30 år siden. Dodo Gad og Jens Rud på vokal, guitaristerne Steen Christiansen og Anders Valbro samt trommeslageren Lars Thorup.

Men deres historie går endnu længere tilbage. Faktisk har bandmedlemmerne gået i skole sammen og spillet sammen længe inden, de slog igennem, og det kan derfor være minder helt tilbage fra 8. klasse, der bliver talt om og grint af i tourbussen. At dette er en kæmpe styrke og en af grundene til bandets lange levetid, er de ikke i tvivl om. “Vi passede rigtig godt på hinanden, mens vi kommercielt blev større og større. Vi for ikke vild i jagten på succes. Og har jo eUerhånden overlevet en række statsministre…“

Glæd dig til en fest, når Dodo and the Dodos indtager scenen i 2017. Alle hits’ne er naturligvis på sætlisten, og bandet er i storform og klar til gå hele vejen for at sikre en forrygende koncert.