Esben Just – solo

esbenjust

Unummererede siddepladser
150,- DKK + gebyr i forsalg
175,- DKK i døren
Køb billetter her (via BilletNET)… Eller på Café 5øren

En mand, hans stemme og hans flygel. Så enkle er ingredienserne denne aften, hvor Esben Just optræder som solo artist. Efter i en årrække at have leveret varen med trioen Skipper Just Frost og backet Tommy Kenter, er tiden nu inde til at stå på egne ben og tage scenen alene.

– Og hvor trioen er fest og farver, og Tommy Kenter er stilfuld backing, bliver der i Esbens show budt på det bedste fra begge verdener; Musik der sprudler og lever og fortællinger der kommer ind under huden på tilskuerne.

Esben Just har dedikeret sig selv til musikken, som vi kender den fra New Orleans; sumpet, groovy og medrivende. Men også den klassiske musik har en plads i hans hjerte og vil finde vej til tangenterne denne aften.

I sit nye show ‘Helt Normal’ vil Esben Just prøve at overbevise, om ikke andre så sig selv, om at han er helt normal. At der intet forkert er i at posere i bar overkrop og to tommelfingre. At Esbens kærlighed til musikken som den findes, lidt syd for hjertet, er det eneste saliggørende.

At Esbens måde at angribe et flygel og en mikrofon samtidig, er måden den ged skal barberes på. Og at Esben kan fortælle en historie, så man tror på det. Selvtillid, charme og godt håndværk, kører den hjem for Esben, der qua sin tid i “trioen” må siges at være en yderst kapabel entertainer. Hvad kan vi sige? Der venter en stor aften.

OBS! Koncerten er med unummererede siddepladser!