Gino Vannelli (CAN) – NY DATO

Ståpladser
380,- DKK + gebyr i forsalg
405,- DKK i døren
Køb billetter her (via Ticketmaster)

Den Grammy-nominerede singer-songwriter Gino Vannelli tager sit band med på turné og rammer Amager Bio den 3. november. Vannelli er kendt for sine fantastiske vokalpræstationer, og Amager Bio er derfor stolte af at kunne præsentere ham og hans septet, når de vil opføre en lang række af hans største hits.

Siden Vannellis debutudgivelse, ‘Crazy Life’, fra 1973 har han været en af de mest karakteristiske stemmer i nutidig musik. Han har flere gange været modtager af den canadiske Juno Award, er blevet nomineret til adskillige Grammy Awards og har solgt over 10 millioner plader på verdensplan – med hits såsom ‘I Just Wanna Stop’, ‘Living Inside Myself’, ‘People Gotta Move’, ‘The Wheels Of Life’, ‘Black Cars’ og mange andre. Og senest i 2019 udgav Vannelli albummet Wilderness Road, som også viser hans evner som historiefortæller i en afslappet og folkelig bluesstil.

Gino Vannelli har turneret over hele verden fra Asien over Europa til Amerika, og nu er det altså Amager Bios tur til at danne ramme om hans fantastiske musik.