G’N’R Tribute + Nirvana Jam (S)

Ståpladser
275,- DKK + gebyr i forsalg
290,- DKK i døren
Køb billetter her (via Ticketmaster)

Danske GN’R TRIBUTE hylder et af verdens bedste rockbands – GUNS N’ ROSES!

Du kender vokalen! Du kender bandanaen og tophatten! Du kender lyden! Du har hørt vilde historier om bandet, der erobrede verden som verdens farligste rock’n’roll band, og tabte det hele igen i et væld af sprut, stoffer, kvinder og anarki. Guns N´ Roses er en rock’n’roll legende.
Danske GN’R TRIBUTE er en hyldest til et af verdens bedste rockbands, der i 1987 udgav debutalbummet ”Appetite for Destruction”, der blev det bedst sælgende debutalbum i rockhistorien. Albummet har solgt over 33 mio albums på verdensplan.

Når danske GN’R TRIBUTE går på scenen for at hylde originalerne, er du ikke i tvivl om, at dette band virkelig elsker musikken! GN’R TRIBUTE giver en fuldstændig autentisk oplevelse af Axl, Slash og co., og alle de kendte klassikere bliver taget under kyndig og kærlig behandling. Hvis du lukker øjnene, kan du ligefrem mærke suset fra Hollywood og fans er ikke blege for at sammenligne GN’R TRIBUTE med originalerne, da de var på toppen!

Det er med god grund, at GN’R TRIBUTE omtales som Europas bedste GUNS N’ ROSES Tributeband!

Nirvana Jam (S)

Efter det anerkendte og roste Nirvana Show: ”One Night With Nirvana” har spillet i Sverige i flere år, kommer det nu til København og leverer et Full-On Grunge-Rock Show!

Medlemmerne kommer fra rockbandet ”Von Benzo”, som igennem flere år også har spillet dette Nirvana Tribute Show, der har modtaget flere fremragende anmeldelser!

Lead vocals / Guitar – Jay Smith
Bass – Attila Terek
Drums – Magnus Hoff