Hotel Hunger

Ståpladser
225,- DKK + gebyr i forsalg
250,- DKK i døren
Køb billetter her (via Ticketmaster)… Eller på Café 5øren

Legendariske Hotel Hunger gendannes med en holdopstilling der er 100 procent identisk med bandet, der gik til forlænget halvlegspause for 14 år siden. Spillertruppen anføres naturligvis med vanlig flabet badboy-charme af velsyngende og karismatiske Jimmy Jørgensen.

JA Hotel Hunger er tilbage og tager på re-union turné i 2019.

Efter 20 års heftig turnéaktivitet – og otte studiealbums – besluttede det populære rockorkester at sige tak for nu. Nu gendannes det legendariske band, når de i 2019 drager på en eksklusiv turné rundt i Danmark.

Hotel Hunger blev etableret i 1989 af forsanger Jimmy Jørgensen, Henrik Botoft Andersen, Michaels Ziegler, Povl Kristian og Freddie Pedersen.

De blev med første album ‘This is where the fun starts’, signet på Atlantic Records i USA, og siden udgav de albums på flere danske labels.

Hotel Hunger har haft forskellige medlemmer i årenes løb, men består stadig af stadig af tre af de originale medlemmer; Jimmy Jørgensen, Henrik Botoft Andersen og Michael Ziegler.

Gennem tiderne har bandet høstet utallige gode anmeldelser i aviser og magasiner, samt adskillelige Grammy nomineringer. Deres helt store gennenbrud fik de i 1995 med udgivelsen af albummet ‘Mars Needs Guitars’, som blandt andet indeholdt hittet ‘Sitting in a Room’, der har opnået status som udødelig evergreen.

Besætningen der kan opleves ved de eksklusive koncerter i 2019, er hundrede procent identisk med holder, der spillede på de sidste mange turnéer og albums i sin tid.

Bandmedlemmer:
Jimmy Jørgensen: Vokal
Henrik Botoft Andersen: Guitar
Michael Ziegler: Bas
Kasper Foss: Trommer
Berit Fridahl: Guitar
Ditlev Ulriksen: Kor