Jon Nørgaard – EKSTRA!

Ståpladser
175,- DKK + gebyr i forsalg
205,- DKK i døren
Køb billetter her (via Ticketmaster)… Eller på Café 5øren

“… og det blev en velskabt dreng!”, sådan lød ordene fra Lars Hjortshøj, da han d. 5. november 2002 annoncerede den dengang 17-årige Jon Nørgaard som vinder af TV2s TV-talentkonkurrence “Popstars”.

Ordene blev ligeledes starten på, hvad der skulle blive et af de mest turbulente og omtalte karriereforløb i nyere tid. Fra at slå alle rekorder som den hurtigst sælgende debutartist i dansk musikhistorie med en udsolgt tour på de største spillesteder i landet, toppet med en stor international pladekontrakt og et enormt marketingsforløb i udlandet, vendte situationen 180 grader for den dengang unge jyde.

Et eskalerende misbrug og en plettet straffeattest gjorde, at de næste mange år af Jons liv blev uden fodfæste både personligt og professionelt. Dette så offentligheden dokumenteret i den prisvindende dokumentar “Solo” af Kasper Torsting, som udkom i foråret 2007; 5 år efter debuten.

Herefter har der været stille omkring Jon, som kun har sendt få udgivelser på gaden og haft endnu færre optrædener i offentligheden som soloartist. Glimtvist er Jon dukket op til overfladen som featureartist på udgivelser med artisterne KATO og Clemens samt med enkelte udgivelser i eget navn.

I november 2017 kan Jon fejre sit 15 års jubilæum i dansk musik, hvilket markeres med 2 eksklusive koncerter på henholdsvis Train i Aarhus og Amager Bio i København.

Oplev de engelske sange “Right Here Next To You”, “This Side Up”, “(I Will Miss You) Endlessly”, “Love Changes (Everything)”, “Popstar” & “Turn The Lights Off” samt de danske singleudspil “Lidt Endnu”, “Dine Øjne”, “Vi Ejer Natten” og “Champion”, plus enkelte helt nye og endnu uudgivne sange …

Jon udtaler: “Jeg har tænkt længe over, om jeg skulle gøre det og sætte disse 2 shows i salg. Jeg har ikke optrådt i 100 år, og som menneske gør jeg aldrig noget halvt. At skulle tage ud og spille igen vil betyde, at jeg skal øve mig og i benhård træning, samt bruge tid og kræfter på at lave et fedt show, som folk vil gå smilende hjem fra. Det har jeg besluttet mig for at gøre og gå all in på at lave en aften, hvor publikum vil blive sendt tilbage i tiden til dengang, det hele startede.”

Var du en af dem, som købte albummet “This Side Up” og ønskede dig Jon-merchandise, -kalendere, – sengetøj, -svedbånd og -t-shirts til jul? I så fald er her et bud på årets julegave: en billet til en aften og en tur i tidsmaskinen med et af de største teen-idoler Danmark nogensinde har set.