Julegalla: Østkyst Hustlers + Sweethearts

ostkysthustlers2012

Ståpladser
190,- DKK + gebyr i forsalg
215,- DKK i døren
Køb billetter her (via Ticketmaster)… Eller på Café 5øren

Østkyst Hustlers: Så er de danske rap-pionererer Østkyst Hustlers klar til at spille live igen og denne gang sammen med Sweethearts til årets julegalla.

Tilbage i 90’erne bragte de rappen ud af hiphop-miljøet og ind i danskernes dagligstuer med sange som ”Han får for lidt” og ”Hustlerstil”, og selv de gæveste jyder rappede med på linjer som ”Hvorfor er det hele bare så ufedt i Jylland?”. Siden har Østkyst Hustlers med jævne mellemrum mindet os om, at de er et af landets mest energiske live acts.

”Vi glæder os sindssygt til at sparke gang i nogle nye fester”, siger Bossy Bo, Jazzy H og Peyk, der tilsammen udgør rap-bandet med det suverænt bredeste publikum. Og der er i den grad lagt i ovnen til fest, når drengene drager ud med et funky band i ryggen og en ordentlig pose hits på repertoiret.

Glæd dig til at høre hits som “Hustlerstil”, “Han får for Lidt” og “Hvor cool kan en Hvid Mand blive”.

Sweethearts er noget udover det sædvanlige, både hvad angår sceneoptræden, kostumer og genre – Et band som hver gang giver publikum lidt mere end de forventer.

”Åbn jeres hjerter, glem det grå og triste – lad hverdagen fare” var sloganet på Sweethearts allerførste udgivelse ”Lyk´lig i en verden af musik” der udkom i 92. De platin sælgende albums “Lad hele verden danse”, “Sikken en fest”, “Sikken en julefest” m.fl. har for længst etableret Sweethearts som Danmarks festorkester numero uno.

Med det farverige multitalent Pernille Højmark i front, har Sweethearts tilført musikbranchen et gran salt og bevist at folkelighed og livsglæde ikke er forbeholdt den lavest mulige fællesnævner. Igennem 8 CD og mere end 1000 live jobs har Sweethearts givet publikum en mulighed for at slippe den indre festtrold løs i alle regnbuens farver, og bandet formår igen og igen at efterlade publikum med en fornemmelse af at have fået mere end de kom efter.