Julerock m/ Junkyard Drive & Grumpynators

Unummererede siddepladser
175,- DKK + gebyr i forsalg
250,- DKK i døren
Køb billetter her (via Billetto)

Target præsenterer:

Glæd jer til en stor aften 18 december i Amager Bio hvor vi sætter punktum for et meget mærkeligt år, med at nyde den livgivende ROCK ‘n’ ROLL som vi alle har savnet i løbet af 2020. Grumpynators & Junkyard Drive sørger for at vi får den helt rette dosis af motorbilly rock og klassisk hardrock så vi kan gå julen – og et nyt år i møde med oprejst pande og en smule håb.

Københavnske Grumpynators har siden 2011 serveret deres mikstur af rockabilly og punkrock tilsat et subtilt drys metallisk rock og begejstret både publikum og anmeldere – og de har ved flere lejligheder supportet selveste Volbeat. Bandet er PT. aktuelle med det nye album “Still Alive”

Junkyard Drive fra Roskilde blander dyderne fra Guns n’Roses og AC/DC på allerbedste vis og overbeviser overalt hvor de spiller med deres hookfyldte hårde guitarrock og stærke melodier. Drengene har allerede spillet på Sweden Rock Festival og spilles flittigt på MyRock i disse år. Junkyard Drive er aktuelle med spritny single lige op til koncerten – Stay Tuned !

Aftenens vært og presenter er ingen ringere end Steffen Jungersen aka. DR Rock – som disker op med veloplagte rockanekdoter og saftige introduktioner til de 2 bands!

Denne koncertaften vil blive afviklet under de gældende COVID 19 resktriktioner og vi vil sammen med spillestedet sørge for HELT trygge rammer og sikkerhed – så alle kan nyde musikken og en kold juleøl i sikre rammer.