Life of Agony (US)

lifeofagony

Ståpladser
225,- DKK + gebyr i forsalg
250,- DKK i døren
Køb billetter her (via Ticketmaster)… Eller på Café 5øren

Efter elleve år udgiver legendariske Life of Agony et nyt album, og vil i dette efterår tage på en Europaturné der slutter i Amager Bio.

Siden 2014 har Life of Agony været koncertaktive. Dét år spillede de flere europæiske festivalgigs med det berømte line-up fra albummet ’River Runs Red’: Sanger Mina Caputo, guitarist Joey Z, bassist Alan Robert og trommeslager Sal Abruscato. Forinden havde Brooklyn-kvartetten været på en treårig pause.

Bandet blev dannet tilbage i 1989 og udgav i de følgende otte år tre succesfulde album, der placerede dem solidt i midten af halvfemsernes scene for hybridmetal. Efter 1997 forlod Caputo bandet, som herefter forsøgte sig med forskellige afløsere, men besluttede at hive stikket i 1999. I 2003 blev Life of Agony gendannet, for igen at gå i opløsning i 2011. Gruppen fik i denne periode udgivet et studiealbum, ’Broken Valley’.

Nu er de heldigvis samlet igen, og det nye album ’A Place Where There’s No More Pain’ kommer i begyndelsen af 2017. Det bliver deres femte fuldlængde. Den udkommer på Napalm Records.