Marsheaux (GB/GR) – NY DATO

Ståpladser
280,- DKK + gebyr i forsalg
305,- DKK i døren
Køb billetter her (via Ticketmaster)

Den britisk/græske electropop-duo Marsheaux kommer endelig til Danmark for at give koncert i Amager Bio mandag d. 25. oktober 2021, og det er givetvis noget der vil glæde deres efterhånden mange danske fans. Den dynamiske duo består af to kvinder ved navn Sophie Sarigiannidou og Marianthi Melits, som begge er opvokset i Grækenland og som i dag bor i henh. Athen og London. Marsheaux har udgivet 7 albums siden deres spæde start i 2004, det seneste her i oktober 2020 – og de har bl.a. remixet for Depeche Mode, Kylie Minogue, Camouflage, Moby, Gwen Stefani, Client og Katy Perry. Herudover har de lavet opsigtsvækkende coverversioner af sange fra New Order, When In Rome, Tears For Fears, OMD samt The Human League. Tilmed har de også genindspillet hele Depeche Mode albummet ”A Broken Frame” i 2015, som en hyldest til bandet der om nogen har defineret deres lyd. Marsheaux kan bl.a. sammenlignes med de kvindedrevne electropop acts Chvrches, Icona Pop, La Roux, Goldfrapp, Client, Robyn og ikke mindst danske Softwave.

Sophie og Marianthi har også spillet på en stor del af Europas elektroniske musikfestivaler, og leveret god opvarmning for bl.a. OMD, Roisin Murphy (ex-Moloko), Faithless og Depeche Mode medlemmet Andy Fletchers Client projekt. Herudover lavede de et meget spillet remix af In Vox feat. Andy Bell (Erasure) hittet ’Will I Ever’, hvor de ikke bare remixede sangen men også lagde deres vokaler på, med en hel ny oplevelse af sangen til følge. Så referencerne er helt klare og åbentlyse: Sophie og Marianthi er opvokset på lyden af synthesizer og en sund diæt bestående af lige dele Soft Cell, OMD, Depeche Mode, Sparks, Erasure, New Order, Yazoo og The Human League med et sænk Kraftwerk – kort sagt, electropop når det er allerbedst.

Så nu kommer Marsheaux altså til Danmark, og vi er sikre på at Amager Bio vil genlyde af glade synth-lyde fra de to kvinder og deres efterhånden store bagkatalog næste år. Billetsalget starter onsdag d. 11/11 kl. 11:00