Mathias Heise Quadrillion & Guests

Ståpladser
200,- DKK i forsalg
215,- DKK i døren
Køb billetter her via Ticketmaster

Den 8. juli fejrer Mathias Heise Quadrillion 10-års jubilæum i Amager Bio under Copenhagen Jazz Festival, og i denne anledning har de besluttet at udvide orkesteret med deres bedste og dygtigste musikalske legekammerater. Publikum kan derfor forvente et enestående brag af en koncert, one-night-only, med de bedste numre fra tre studiealbums nøje udvalgt og arrangeret for et 10 mands stort orkester med blæsergruppe, percussion, ekstra keyboards og sang.

Iørefaldende kompositioner tilført jazzens harmonier og improvisation kombineres med rockens og funkmusikkens hårdtslående, primale rytmer og fusionerer i et sprudlende, farverigt og euforisk udtryk med elegancen og det sofistikerede som omdrejningspunkt.
Mathias Heise Quadrillions indlysende talent og overbevisende performance har – deres unge alder til trods – allerede gjort dem til et efterspurgt navn i udlandet, hvor de bl.a. har spillet på store festivaler i Kina, Hong Kong, Malaysia, Egypten, Marokko, Tjekkiet – og senest i Ukraine og Polen.

Line-up:

Mathias Heise – chromatic harmonica, keys
Mads Christiansen – guitar
David Vang – bass
Aksel Stadel Borum – drums
+
Lea Foxman – vocals
Frederick Menzies – tenor sax
Mads la Cour – trumpet and flugelhorn
Peter Dahlgren – trombone
Rasmus Sørensen – keyboards
Eliel Lazo – percussion