Midnight Blues + Bonafide (S) + Witch Cross

midnightblues

Ståpladser
150,- DKK + gebyr i forsalg
175,- DKK i døren
Køb billetter her (via BilletNET)… Eller på Café 5øren

Midnight Blues

Midnight Blues er kendt i brede kredse for at spille biker-bluesrock med højt oktantal. De har i årenes løb haft æren af at være support og special guest for bands som Deep Purple, Bryan Adams, Thin Lizzy og Status Quo – bare for at nævne nogle af de mange store bands, som drengene har turneret med.

Midnight blues har siden 1999 udgivet otte albums og gæsteoptrådt i forskellige Radio og TV shows, og har gennem årene haft prominente, danske trommeslagere som bla. Allan Tschicaja (Pretty Maids) og Søren Berlev (Gasolin).

Bandet består idag af: Peter Domtorp, guitar og vokal; Carsten “Den skaldede kok” Olsen på Bas og vokal; samt Klaus Nielsen på trommer og vokal.

Witch Cross

Efter 27 års stilhed trådte Witch Cross tilbage i rampelyset i ’12 foran 2000 tyske metalfans på festivalen Keep It True. Stilen er klassisk heavy metal og debutalbummet ‘Fit For Fight’ udkom i ’84 og er siden blevet kult. Med udgivelsen den anmelderroste “Axe to Grind” fra ’13, er bandet stærkere end nogensinde og på vej i studiet med nyt materiale.

Bandet har efter gendannelsen spillet i Italien, Norge, Holland, Sverige og Danmark og var bla. opvarming for Schweiziske Gotthard da de gæstede Amager Bio. Witch Cross har også optrådt på den populære metal festival BroFest i Newcastle.

Witch Cross består af de tre originale medlemmer: Mike “Wlad” Koch – Guitar, Jan “Little John” Fields – Bas og Anders “AC” Hjort – trommer. Derudover de nye medlemmer er Kevin Moore – vokal og Paul Martin – Guitar, begge fra England.

Bonafide

Svenske Bonafide spiller klassisk hardrock og har siden dannelsen i 2006 udgivet fem studiealbum og varmet op for Deep Purple, Europe, Status Quo, Y&T og Quireboys og spillet et væld af festivaler. Senest har Bonafide afsluttet en europaturne hvor de bl.a. spillede sammen med de musikalske brødre i Airbourne.

I februar udkom deres seneste udgivelse: ‘Denim Devil’, som er optaget så live som muligt, for at give den den rigtige livesound. Og det er med dén plade i ryggen, at de gæster Amager Bio.