Mikael Wiehe [Solo] (S)

Ståpladser
275,- DKK + gebyr i forsalg
300,- DKK i døren
Køb billetter her (via Ticketmaster)… Eller på Café 5øren

I 2016 fejrede han 70-års jubilæum som menneske i Amager Bio, og nu vender han tilbage, denne gang i Den Grå Hal, 2. september. Koncerten er en del af en omfattende soloturné i hele Norden

Mikael Wiehe har gennem et langt musikalsk liv flettet sit politiske engagement med poesien. Sidste efterår udgave han sit seneste studiealbum ‘Portvakten’, et album der rammer lige ind i nutiden og sætter en finger på det ansvar vi alle bærer for at gøre verden til et bedre sted. Med nye og gamle sange tager han guitaren med sig ud på landevejene, og hvor han vil komme rundt i hele norden.

Mikael Wiehe voksede op i København og Malmø med en dansk far og en svensk mor. Han begyndte sin musikalske karriere i tresserne, og i 1970 dannede han med Björn Afzelius og Peter Clemmedson Hoola Bandoola Band, som i sin seksårige eksistens udgav fem LP’er. Siden har han været med i forskellige grupper, hvor hans venstreorienterede ståsted fik et musikalsk udtryk. Musikalsk og sprogligt har han især været inspireret af Bob Dylan, og han har da også oversat flere af mesterens sange.