Mike Andersen Band

Unummererede siddepladser
205,- DKK + gebyr i forsalg
240,- DKK i døren
Køb billetter her (via Ticketmaster)

Mike Andersen har en karakteristisk og vanvittig stærk vokal, en intens guitarstil og ikke mindst, et fantastisk band der leverer international klasse med stor lyd – intet mindre!

Mike Andersen er derfor med god grund ét af Danmarks travleste live-navne. Når han ikke optræder med sit band, spiller han solo koncerter – simpelt og råt, for hvilket han blev belønnet med en DMA-statuette. Den anden DMA i karrieren.
Gennem tyve år har Mike Andersen udviklet sin egen lyd. Hans personlige stil bygger på stærke elementer fra den afroamerikanske musik – blandet med alle de musikalske indtryk, han har lagt øre til siden ungdommen.

Singlen ‘RAISE YOUR HAND’, som også er titelnummeret på album udgivelsen – er udsendt i foråret 2021, og selve albummet er blevet meget vel modtaget i september 2021.

For at fange lyden af et “tight” og sammenspillet band, som har rejst Europa tyndt i en tour bus, er albummet indspillet “live i studiet” på analoge bånd. Det har været med til at give albummet en helt særlig umiddelbarhed og autencitet!
‘RAISE YOUR HAND’ er mixet af Grammy Award-vindende tekniker, Russell Elevado i New York. Russell er en sand mester i analog lyd og har optaget og mixet musik for en lang række internationale stjerner, som f.eks. D’Angelo, The Roots, Al Green, Alicia Keys og mange flere. Russell Elevado mixede også Mike Andersens gennembruds album, ‘ECHOES’.

Det høres og mærkes tydeligt, at Mike Andersen Band er et hold af musikere, der har rejst Europa tyndt og stadig elsker at spille sammen. Et band som over mange år har bygget sin egen lyd op omkring Mikes musik og tekst univers.
Om Covid-19 tillader det, kommer Mike Andersen Band til at turnere intenst i 2021 / 2022 i Denmark, Tyskland, Norge og Sverige, og turnéer i Australia, USA og Rumænien er i støbeskeen.