Mike Andersen – solo – NY DATO

Unummererede siddepladser
205,- DKK + gebyr i forsalg
240,- DKK i døren
Køb billetter her (via Ticketmaster)

En stærk vokal, en akustisk guitar og en fod i størrelse 47!

Det er de få elementer, der udgør Mike Andersens solokoncept. Et koncept, der er så godt, at det i 2020 blev belønnet med en DMA-award. En statuette som Mike nu har to af. Om sin anden DMA- statuette i karrieren – denne for selve LIVE performancen – sagde Mike Andersen:
”Anerkendelsen er fed, fordi det er så anderledes et akustisk projekt, jeg har turneret med. Det med at tage ud alene, har jeg aldrig gjort før, så på den måde er prisen en anerkendelse af, at det virker”.

DMA fagjuryens begrundelse lyder bl.a.:
”Mike Andersen formår at fastholde publikums opmærksomhed i et nøgent arrangement, hvor han sidder alene med sin guitar, med lidt støvletramp og en soulstemme, der står skarpt” og ”Ingen tvivl om, at Mike Andersen er et af Danmarks stærkeste kort på bluesscenen.”

Der er også skåret ind til benet – til knoglemarven – på Mike Andersens første soloalbum ”One Million Miles” (2019). ”Albummet har et meget råt og simpelt udtryk. Det er optaget live i studiet, helt uden overdubs og edits, og er derfor langt mere råt, upoleret og nøgent end noget jeg tidligere har lavet”, fortæller Mike Andersen.

”Jeg har altid stræbt efter at lave sange som kan holde til at blive fremført af bare mig selv og en guitar. Alligevel har jeg aldrig før turde udgive eller spille dem live på den måde. Men har jeg gjort nu,” fortæller han.