Morgan James (US)

Ståpladser
250,- DKK + gebyr i forsalg
275,- DKK i døren
Køb billetter her (via Ticketmaster)… Eller på Café 5øren

“A phenomenal talent whose feel for classic soul music is bone deep…
This woman is on fire.” – The New York Times

Morgan James har et udsædvanligt sangtalent og en stemme der klinger af klassisk R&B. Hun har taget turen fra Idaho til Broadway med en Bachelor of Voice fra New Yorks Julliard School som balast.

I april udkom hendes andet studiealbum hedder ’Reckless Abandon’, som har fået en positiv modtagelse af både presse og publikum, og det oven på en debut som sigtede højt og som af The Wall Street Journal kort og godt blev kaldt “A superb new album.”

Siden udgivelsen af hendes debut, ’Hunter’, er hendes musikvideoer p.t. blevet set mere end 75 millioner gange. Hun har været med i flere videoer med Scott Bradlees virale succes Postmodern Jukebox, og har været med på turne i US, Europa, Australia og New Zealand. Som solist har hun optrådt på så fornemme steder som Hollywood Bowl, Montreal Jazz Festival, Carnegie Hall og The Kennedy Center.

Hendes Broadway-debut var i 2010 med Hun har haft hovedrollen blandt andet i Broadwaymusicalen Motown: The Musical, Godspell, og hun har været med på et
utal af soundtracks, hvor hendes ekvilibristiske tilgang til sang, giver dem alle et unikt og personligt præg. Hendes udgave af Princes ’Call My Name’ var i øvrigt det sidste covernummer, som personligt blev godkendt af mesteren inden hans død.

Nu får danskerne også muligheden for at opleve denne bemærkelsesværdige sangerinde, når hun gæster Amager Bio til november.