Omah Lay (NG)

Ståpladser
290,- DKK + gebyr i forsalg
305,- DKK i døren
Køb billetter her (via Ticketmaster)

Omah Lay er en nigeriansk musiker og sangskriver, der er kendt for sin unikke blanding af afrobeats, R&B og hiphop.

Han blev født som Stanley Omah Didia den 19. maj 1997 i Port Harcourt, Nigeria. Omah Lay fik sin start som musiker i 2019 og har siden da opnået stor popularitet inden for den nigerianske musikscene og internationalt.

Han brød igennem med sin debutsingle “You” i 2020, der hurtigt blev en hit og placerede ham som en af de mest lovende nye talenter i afrobeats-genren. Siden da har Omah Lay udgivet en række succesfulde singler som “Bad Influence”, “Damn” og “Godly”. Hans musik kombinerer fængende melodier, dybtfølte tekster og energiske rytmer, der har fanget lytternes opmærksomhed.

Omah Lay har modtaget flere priser og nomineringer, herunder at blive kåret som “Next Rated” ved The Headies Awards i 2020. Han har også haft mulighed for at samarbejde med andre kendte nigerianske kunstnere som Olamide, Wizkid og Davido.

Hans musik er blevet anerkendt både i Nigeria og internationalt, og han har opnået en stor fanbase over hele verden. Omah Lay er en spændende musiker at følge, da han fortsætter med at udforske og udvikle sin unikke lyd inden for afrobeats-genren.