P-Dag 2015: Moonchild (Iron Maiden Jam) + AC/DC Powerjam

moonchild2015

Ståpladser
150,- DKK + gebyr i forsalg
175,- DKK i døren
Køb billetter her (via BilletNET)… Eller på Café 5øren

P-dag 2015 bliver et festfyrværkeri af et show på Amager: Moonchild har besluttet sig for at fremføre hele Iron Maidens legendariske Rock in Rio-koncert, nu omdøbt til: ROCK IN BIO. Og denne gang varmer danske AC/DC Powerjam op!

1998 er året hvor Moonchild ser dagens lys. Michael Petersen (guitar) og Martin Petersson (trommer) beslutter, at de vil starte et Iron Maiden Jam Band. Kasper Gram, som tidligere har spillet med Martin, bliver derefter kontaktet for at føre bassen i bedste Steve Harris stil. Ikke længe efter bliver Martin Arendal kontaktet som guitarist nummer to.

Moonchild får deres første job på Skovlunde Festival i August ’98, men står dog uden sanger. Mange bliver prøvet og i sidste øjeblik dukker Lars “Bruce” Larsen op og redder jobbet. Resten er historie. Moonchild spiller en del jobs på det hedengangne TEX i København og i Nakskov indtil 2001, hvor bandet går i opløsning.

I 2008 beslutter drengene sig for at genskabe bandet, dog med en enkelt udskiftning. Michael bliver erstattet af Uffe Eisted.

Moonchild har spillet shows i København, Svendborg og på Nakskov Kopi festival med kæmpe succes. Iron Maidens danske fan klub (1100 medlemmer) er yderst begejstret – så begejstret at de arrangerer ture fra hele Danmark, for at komme og se Moonchild!!!

I oktober 2011 var bandet i Helmand, Afghanistan for at spille et par shows for de Danske tropper. En oplevelse ud over det sædvanlige for både tropper og Moonchild.

2012: Moonchild headliner i Amager Bio på P-dag foran 500 mennesker.

2013: Moonchild headliner igen i Amager Bio på P-dag, hvor de spiller Seventh Son Of A Seventh Son albummet i dets fulde længde foran 600 begejstrede publikummer.

2014: Startes med Nytårskoncert på Posten i Odense og P-dag er nu en tilbagevendende begivenhed i Amager Bio med Moonchild. 2014 bliver dog ramt af et afbud, da Lars (Bruce) flækker strube brusken i sin hals, en måned før showet. Et begejstret publikum (cirka 700 styks) får i stedet serveret hele Live After Death albummet, tilsat ekstra numre, med stand-in Mikkel Sandager (Ex-Mercenary). Ikke et øje var tørt i Bio’en.

Moonchild er :
Lars “Bruce Dickinson” Larsen
Martin “Dave Murray” Arendal
Uffe “Adrian Smith” Eisted
Kasper ” Steve Harris” Gram
Martin “Nicko McBrain” Petersson