RubberBand & Repeatles: Paul McCartneys 75 års fødselsdag

rubberband2013

Ståpladser
175,- DKK + gebyr i forsalg
200,- DKK i døren
Køb billetter her (via Ticketmaster)… Eller på Café 5øren

2017 sætter endnu en gang THE BEATLES på alverdens musikalske landkort – til juni er det nemlig Sir Paul McCartneys 75-års fødselsdag og samtidig er det 50 år siden, at The Beatles udsendte albummet ”Sgt. Pepper´s Lonely Hearts Club Band”, som ikke alene var et kreativt klimaks for gruppen, men også satte nye standarder for rockmusik og stadig den dag i dag er en af milepælene i musikkens verden. I utallige afstemninger i førende musikmagasiner verden over er ”Pepper” kåret til verdens bedste album – nogensinde.

I Amager Bio markeres dette dobbelte jubilæum den 17.juni med en dobbelt-koncert med to af Skandinaviens fremmeste Beatles-orkestre, nemlig RUBBERBAND og REPEATLES som hver for sig og sammen vil spille henholdsvis Beatles-numre med udpræget McCartney-tilsnit samt numre fra Paul McCartneys lange solokarriere – og naturligvis hele albummet ”Sgt. Pepper´s Lonely Hearts Club Band”.

Det er således 5. år i træk de to bands går sammen om at hylde The Fab Four og Amager Bio vil endnu en gang blive fyldt til bristepunktet.

”A Splendid Time Is guaranteed For All”