Skagarack & Rene Shades – NY DATO

Ståpladser
300,- DKK + gebyr i forsalg
325,- DKK i døren
Køb billetter her (via Ticketmaster)

Da »I’m alone« bragede ud i æteren i 1986, kom det som en stor overraskelse for de fleste, for ingen havde hørt om danske Skagarack før, “Vi kom nærmest direkte fra øvelokalet i Kolding, til Radiostationer over hele verden, og I’m Alone fik virkelig meget Airplay, så det virkede som om at vi, og den sang, kom på det helt rigtige tidspunkt”

Forud var der faktisk gået en periode på næsten 2 år, fra de første par sange på debutalbummet blev indspillet i København, til Albummet endelig blev færdigmixet i England, “indspilningerne foregik i perioder hvor vi kunne få Studietid, derfor tog det så lang tid.

“Vi lavede undervejs under indspilningerne, en kontrakt med verdens største pladeselskab Polydor International i England (i dag Universal Music), så der var fart på og der skete mange spændende ting, f.eks var vores allerførste koncert sammen med Bon Jovi, og vi spillede i bla England, Tyskland og Sverige, både Festivaller og Spillesteder, og herhjemme husker vi specielt Orange Scene på Roskilde Festivalen, og Skanderborg Smukfest.

I 1988 kom Album nr 2 Hungry For A Game, og den solgte faktisk endnu mere end det første Album, og igen var der travlt med masser af koncerter, Radio og TV, i Danmark og udlandet.

Hungry For A Game regnes af mange AOR Rock freaks, som et af de bedste Albums der blev indspillet i 80’erne, i den genre.

I 1990 udkom Album nr 3 A slice of Heaven. Som blev indspillet i München, og mixet i Los Angeles, på dette Album var stilen en anelse mere heavy.

Her i 2020 er Skagarack i gang med indspilningen af et nyt Album med planlagt release i 2021, og har allerede udsendt 2 nye singler: ‘Be with you Forever,’ og ‘Changing.’