Slade (UK) + Blended Brew

slade

Ståpladser
300,- DKK + gebyr i forsalg
325,- DKK i døren
Køb billetter her (via BilletNET)… Eller på Café 5øren

Amager Bio og Amagrebro Kultur er gået sammen om at præsentere Slade, der uomtvisteligt er et af Englands mest ikoniske rocknavne. Deres blanding af hard-rock og melodisk pop er nærmest kun overgået af Queen, og de fremhæves af flere som et af de allerførste glam-rockbands.

De fleste kender sange som De fleste kender sange som ”Cum on Feel the Noize” og ”Coz I Luv You”, ”Far, Far Away” og ikke mindst ”Merry Xmas Everybody” udenad.

I løbet af den lange karriere, der kan spores tilbage til 1966, da Slade kaldte sig The ‘N Betweens og siden Ambrose Slade, er det i hjemlandet blevet til mere end 23 Top 20-placeringer, hvoraf de 6 har været førstepladser.

Op gennem 70’erne blev Slade et af Europas største bands, og de turnerede både i Asien og i USA, hvor de inspirerede den spirende glamrock-scene og navne som Kiss, Mötley Crüe, Quiet Riot og Twisted Sister.

I 80’erne fortsatte livesuccesen, og i hjemlandet spillede Slade foran 100.000 mennesker på Reading-festivalen og i 1981 for hele 200.000 i Donington, da de hittede med singlen “Lock Up Your Daughters” og albummet “Till Deaf Do Us Part”.

Slade gik i officielt fra hinanden i 1992, da forsanger Noddy Holder havde fået nok af turnélivet, men guitarist/sanger Dave Hill og trommeslager Don Powell var stadig sultne og fortsatte som Slade mark II.

Foruden de to Hill og Powell tæller kvartetten i dag den tidligere Mud-bassist John Berry, der også spiller violin samt den nye forsanger Mal McNulty, og de har i snart 10 år været en del af bandet og sørget for at holde bandet rockarv i hævd.

Selv påstår Slade, at de den dag i dag er et af de mest underholdende bands, der findes, og deres liveshows er kendetegnet ved en “dynamisk og vild rutschebanetur af ren og uforfalsket rock ‘n’ roll!

Som opvarmning til Slades rockfest kommer et lokalt band, som selv siger: Ret din opmærksomhed mod det danske Rockband Blended Brew!

Sammenspillede, unge fyre der brænder 100% for energi, ærlighed, autensitet og vilje. Bandet har eksisteret siden 2010 og har siden da skrevet deres eget musik. Medlemmernes fælleskærlighed til rock som Queen, AC/DC, Pearl Jam og Kings of Leon har været med til at forme musikken i Blended Brew.