Steppeulvene + Bøhling/Vogel – NY DATO

Ståpladser
230,- DKK + gebyr i forsalg
255,- DKK i døren
Køb billetter her (via Ticketmaster)

Steppeulvene
Danmarks mest legendariske rockgruppe fra hippetiden – Steppeulvene er tilbage i 2021 med de 2 originale medlemmer Stig Møller og Preben Devantier og den nye ulveunge Eik Skibdal. Trioen vil live lufte de uddødelige klassikere fra “Hip” og helt nyt materiale som bandet over det kommende år forventer at indspille med henblik på udgivelse. Rock og beat fans i alle aldre kan glæde sig til genhør med “Itsi Bitsi”, 0-0-0, Dunhammeraften og alle de andre….

Steppeulvene er allerede bekræftet på hippiefestivalen Kun For Forrykte Festival – hvor de er godt på vej til at blive husorkester…
Steppeulvene anno 2021 består af Stig Møller, vokal og guitar, Preben Devantier, trommer og Eik Skibdal, vokal, og bas.

Burnin Red Ivanhoe
I mere end 45 år har Burnin Red Ivanhoe været et fast bekendtskab i dansk musik. Altid genkendelig, altid udtryk for en bestemt måde at gå til musikken på, en unik lyd, en særlig holdning til det at spille musik for publikum. I begyndelsen hed det syrerock. I dag er det en del af kulturarven.

I årenes løb har Burnin Red Ivanhoe stået på scenen mere end 1.000 gange. Udover i Skandinavien har de været i UK, Tyskland, Frankrig og Indien. De har spillet koncerter og været på koncertturneer med blandt andre Uriah Heep, Incredible String Band, Jimi Hendrix og Black Sabbath.

De har desuden medvirket i mange radio- og tv-programmer foruden i flere film. Ud over et større antal piratudgivelser og opsamlingsplader har de indspillet og udsendt 10 albums, hvoraf flere indgår i enhver rockentusiasts grundsamling. Debutalbummet ‘M144’ har således status som ét af nyere danske musiks betydeligste udgivelser.