Steve Hackett (UK)

Ståpladser
390,- DKK + gebyr i forsalg
405,- DKK i døren
Køb billetter her (via Ticketmaster)

Den legendariske Genesis-guitarist Steve Hackett har flere gange spillet for et fyldt Amager Bio, og til foråret kommer han tilbage med Genesis Revisited – Foxtrot på Fifty + Hackett Highlights tour

Guitaristen Steve Hackett sluttede sig til Genesis i 1971 og debuterede i bandet på ’Nursery Cryme’-albummet, der havde en større kommerciel succes i Europa end Storbritannien. Efter omfattende turnéer blev bandet opmuntret af publikums reaktioner til yderligere at eksperimentere med stadig længere kompositioner og udvikle deres evne til at inkorporere stærke fortællinger. Dette gav igen frontmand Peter Gabriel større mulighed for at forkæle sig med det teater, der var med til at øge bandets profil.

I 2023 bringer Hackett så ‘Foxtrot at Fifty’ til Europa som opfølger på hans storsælgende UK-turné.

“I think Foxtrot was a terrific achievement for Genesis at that time,” siger Steve Hackett. “I think there is not one weak track on the album, they all have their strong points and I’m really looking forward to doing the whole album live.”

Steve Hackett er i toppen af listen over de bedste prog-rock guitarister nogensinde, har udgivet mere end 30 soloalbum, foruden de syv Genesis-plader han medvirkede på, og var med i supergruppen GTR sammen med Yes’ Steve Howe. Hackett har ligeledes arbejdet med prominente musikere som Brian May, Bonny Tyler, John Wetton og Paul Carrick.