Sublime with Rome (US)

sublimewithrome

Ståpladser
275,- DKK + gebyr i forsalg
300,- DKK i døren
Køb billetter her (via Billetlugen)… Eller på Café 5øren

Sublime with Rome består af bassist Eric Wilson fra det opløste band Sublime, trommeslager Josh Freese og sanger og guitarist Rome Ramirez. Deres musik spænder bredt genremæssigt, men mest gennemtrængende er reggae, ska, punk/pop og alternativ rock.

Wilson spillede oprindeligt i Sublime, der blev dannet i 1988. De nåede langt ud over USA’s grænser og solgte mere end 20 millioner plader på verdensplan. For eksempel solgte albummet “40oz to Freedom” fra 1992 dobbelt platin, og det blev til intet mindre end 6 gange platin til albummet “Sublime” fra 1996.

Bandets succesår fik dog en brat afslutning, da forsanger Bradley Nowell døde af en overdosis. Det skete kort tid før “Sublime”-albummet ramte gaden, men sange som “What I’ve Got”, “Wrong Way” og “Santeria” blev alligevel kæmpehits.

I 2009 fandt Wilson sammen med den blot 20-årige Rome Ramirez, der imponerede ham med sit guitarspil og sangstemme. Den nye fusion valgte de at kalde “Sublime With Rome”, og under dette navn kom deres første album “Yours Truly” på gaden i sommeren 2011.

Deres første store show var i oktober 2009, hvor de optrådte på Cypress Hills årlige Smokeout Festival for intet mindre end 20.000 tilskuere. Året efter var de på turné rundt i USA, hvor de spillede for fulde huse. Siden har de turneret, ikke blot i USA, men også i resten af verden. Deres koncert i Amager Bio er dog deres første på dansk grund.