The Black Rose (Thin Lizzy Jam)

Ståpladser
150,- DKK + gebyr i forsalg
175,- DKK i døren
Køb billetter her (via BilletNET)… Eller på Café 5øren

I September 2017 er det 40 år siden den irske rockgruppe Thin Lizzy udsendte albummet ”Bad Reputation” i samarbejde med mesterproducenten Tony Visconti som har nogle af rockens allerstørste navne på sit i CV – David Bowie, Marc Bolan & T-Rex, Kashmir, Boomtown Rats, Morissey for blot at nævne nogle på en imponerende liste.

Denne skelsættende begivenhed vil blive fejret i Amager Bio lørdag d. 16.9.2017. På aftenen vil ’Bad Reputation’ blive opført i fuld længde af The Black Rose – Danmarks ældste og mest velansete Thin Lizzy/Philip Lynott tribute band.

Med bandets egne ord: ”med tekniske hjælpemidler, et godt band samt særligt udvalgte gæster, vil publikum få lejlighed til at høre ”Dancing in the moonlight”, ”Southbound” og andre af klassikere i den sammenhæng de oprindelig indgik i. At fremføre et musikalsk mesterværk live med så mange instrumentelle lag som ”Bad reputation ”rummer, kan ikke blive ligesom ”the real deal”. Ikke desto mindre vil vi gøre vores til at føre lytteren tillbage til den dag denne første gang lagde albummet på grammofonen – eller give personer som hører disse vanvittigt velskrevne sange for første gang en unik oplevelse.”

Opvarmningen indledes på vaskeægte irsk maner med Dessie Higgins mfl. (Dublin) som har oplevet den særlige ære at blive rost for sit spil og sang af selveste Phil Lynott. Efterfulgt af det albumaktuelle irsk/danske rockband Prodigal Sons anført af ”The awesome” Horsome brothers som lægger fundamenten for aftenen med sange af det tidlige Thin Lizzy repertoire.

Efter opførslen af ”Bad Reputation” vil The Black Rose med gæster (Lars Ranthe, Nikolaj Christensen mfl.) spille alle de store Thin Lizzy og Philip Lynott hits.