The Blue Van & Electric Guitars

Ståpladser
150,- DKK + gebyr i forsalg
175,- DKK i døren
Køb billetter her (via Ticketmaster)… Eller på Café 5øren

ELECTRIC GUITARS
De to super-guitarister Mika Vandborg og Søren Andersen er igen på tour med deres Electric Guitars. Og der er stadig tråd, spilleglæde og attitude for alle pengene.

Electric Guitars nye album kommer på gaden februar 2017, og det er produceret sammen med Jacob “Cobber” Binzer fra D:A:D. Udkommer på Target Records.

Bandet, publikum og pladeproduktionen har fået vokseværk og de er på kort tid blevet garanter for et fedt underholdene rock-show.

Søren Andersen og Mika Vandborg hører til blandt landets bedste guitarister. De har hver deres tilgang til guitaren og spiller på forskellige måder, som supplerer hinanden og giver en stor alsidighed og forskellighed i både numrene og oplevelsen.

Udlandet har også fået smag for bandet, og de er netop blevet signet i Japan. I 2016 spillede de knap 50 koncerter. 15 gange på de største festivaler her hjemme, bl.a. Bøgescenen Skanderborg og et udsolgt BETA.

THE BLUE VAN
The Blue Van kunne sidste år fejre 20-årsjubilæum. Bandet tog sin spæde begyndelse i på musikskolen Hallund ved Brønderslev, og slog rigtigt igennem i 2008 med singlerne ‘Silly Boy’, ‘Man Up’ og ‘There Goes My Love’, hvor sidstnævnte blev brugt i den allerførste iPad-reklame.

Gruppen har siden 2002 udgivet 2 EP’er og 6 album, hvor det seneste, ’Letters’, fra 2015 som var tænkt som en række singler: “Selvom vi har taget denne kompromisløse tilgang til singleprojektet elsker vi jo stadig albumformatet, og ikke mindst vinylen. Derfor synes vi også at det var vigtigt at der kom en fysisk udgivelse der kunne samle hele projektet til sidst”, siger Søren Christensen

Bandet består af Steffen Westmark (vokal og guitar), Søren Christensen (guitar, keyboard og kor), Allan Fjeldgaard Villadsen (bas) og Per Mølgaard Jørgensen (trommer og kor).