The William Blakes – Fastelavnskoncert 2022

Ståpladser
175,- DKK + gebyr i forsalg
210,- DKK i døren
Køb billetter her (via Billetlugen)… Eller på Café 5øren

et begyndte som en skør ide, men blev i løbet af de næste år en slags tradition. Et udklædt publikum, et udklædt band og et væld af udklædte gæster, hvert år på fastelavnsaften. Efter nogle års pause vender fastelavnskoncerten tilbage til Amager Bio den 27. februar. Det nye er at bandet to dage før, den 25. februar, afholder en fastelavnskoncert på Train i Aarhus. Det bliver den første af slagsen uden for København.

Foregående fastelavnskoncerter har set alle typer af gæster, fx: Nik og Jay, Steffen Brandt, Laust Sonne, Ane Trolle, Mikael Simpson, Hugo Rasmussen, Afenginn, Shaka Loveless, Fallulah, Burhan G, Simon Kvamm, Dreamers Circus, Kresten Osgood og mange flere. Ofte på samme tid.

Der har været nogle år uden fastelavnskoncerter, da The William Blakes holdt en fem års album-pause, men også pga logistiske grunde, da Kristian Leth bor i USA. Hvad er så ændret nu? Bo Rande udtaler: “Vi har faktisk bare besluttet os for, at vi har brug for fastelavnskoncerterne. Der er så mange der har spurgt os i løbet af årene, hvornår der kommer endnu en. Folk sætter deres ure efter de her aftener. Og vi har selv savnet dem. Så vi besluttede bare, at nu måtte det være.”

Hvorfor Aarhus denne gang? Fridolin Nordsø udtaler: “Det er faktisk noget vi har drømt om at gøre fra begyndelsen. At udvide fastelavn til Aarhus. Vi elsker at spille i den by. Aarhus har måske Danmarks bedste musikpublikum, de lytter og er opmærksomme og er klar på hvad som helst. Og så har vi altid nydt at spille der med bandet. Vi føler et særligt bånd.”

Gæsterne er ikke annonceret endnu.