This Will Destroy You x The Ocean

Ståpladser
290,- DKK i forsalg
305,- DKK i døren
Køb billetter her via Ticketmaster

This Will Destroy You er et texansk postrockband, der komponerer lange, atmosfæriske instrumentale stykker ved hjælp af en række guitareffekter og dynamiske ændringer. De inkorporerer påvirkninger som shoegaze, ambient, doom metal og post-rock i deres lyd.

Bandet har haft en del udskiftninger, men guitaristerne Jeremy Galindo og Christopher Royal King har holdt ved fra begyndelsen. Gruppens seneste udgivelse er ’Vespertine’ fra 2020.

The Ocean – eller egentlig The Ocean Collective – er en formation fra Berlin, som siden 2000 har leveret atmosfærisk postmetal til kendere. Da det er at betragte som et kunstnerkollektiv har der været en stor gennemstrømning af musikere og skabere i konstellationen, og kun Robin Staps har været med hele vejen.

I maj måned udkom gruppen med sit 10. album ’Holocene’ som er opfølgeren til deres anmelderroste ’Phanerozoic’ dobbeltalbum. Holocene skal ses som The Oceans afsluttende kapitel til deres palæontologi-inspirerede albumserie. Den præsenterer et gearskift mod de elektroniske, samtidig med at de når nye dybder af tyngde.