Walter Trout (US)

walt

Ståpladser
275,- DKK + gebyr i forsalg
300,- DKK i døren
Køb billetter her (via BilletNET)… Eller på Café 5øren

Blueslegenden Walter Trout er tilbage efter en levertransplantation, som har været en hård omgang at komme igennem. Nu kalder landevejen, og dén fører forbi Amager Bio, så vi igen kan byde velkommen til Walter Trout.

Om sit helbred fortæller Walter Trout:

“Now, 8 months after my transplant I feel like a new man. I have strength and energy. In some ways I feel like I am in my 20’s again! The past couple of years of playing I was getting dizzy spells, severe cramps in my hand and forearm and played many shows in severe pain. It turns out that was a result of my deteriorating liver. That is gone now! I am able to play better than I have in years. I feel reborn”.

Walter Trout begyndte sin blueskarriere i de sene 60’ere i Jersey. Han flyttede senere til Californien og spillede sammen med Percy Mayfield og Deacon Jones. Derudover var han også med i John Lee Hookers og Joe Tex’ orkestre. I ’81 kom han med i Canned Heat, hvilket førte til, at han blev inviteret med i John Mayall’s Bluesbreakers. ’89 var året, hvor han begyndte sin solokarriere, som fik medvind i Europa pga. den bluesrevival, der fandt sted i de år.

Samlet set har han, under de forskellige bandnavne han har brugt i forbindelse med sit eget ”Walter Trout”, udgivet mere end tyve live- og studiealbums. På det seneste, ”The Blues Came Callin’”, dykker han ned i erfaringerne fra sit sygdomsforløb. Det er med dét i ryggen, at han nu er klar til at tage på turne med og genoptage sin karriere, der indtil videre har varet i et halvt århundrede!