Kommende koncerter

Event Information:

 • lør
  22
  aug
  2020

  Faustix - AFLYST

  21:00Amager Bio

  Ståpladser
  185,- DKK + gebyr i forsalg
  210,- DKK i døren
  Køb billetter her (via Ticketmaster)... Eller på Café 5øren

  2019 har ind til videre været forrygende for Faustix. Hans forrige single ’Thorns’ lå flere måneder i toppen af top 50 på den danske Spotify Chart, og herefter fulgte han op med popslaskeren ’Need You’. De to sange har samlet rundet 9,5 mill streams på Spotify.

  Sommeren igennem har Faustix heller ikke haft mange dage fri, da hans sommerturné rundt i landet blandt andet fyldte store pladser på Tinderbox og Smuk Fest. ”Det har været en sand fornøjelse at besøge det meste af landet. Det har været så fedt at se mine sange klare sig så godt herhjemme, at alle kan teksterne. Det er sådan en speciel følelse’”, fortæller Faustix.

  Den 6. september holdte Faustix sin første spillestedskoncert. En aften der var udsolgt tre måneder inden. Og med den store efterspørgsel der er lige nu glæder det Faustix at tage sit velkendte sceneshow med ud til landets fire største byer. “Jeg ser meget frem til at tage mit nye show med ud på de her spillesteder. Det har altid været et af mine helt store mål at kunne lave sådan en tour, og besøge de 4 største danske byer. Jeg glæder mig til at se en masse af mine venner og give dem en energisk og anderledes oplevelse”, fortæller Faustix.