Kommende koncerter

Event Information:

 • man
  03
  apr
  2023

  Joe Satriani (US) - UDSOLGT

  20:00Amager Bio

  Ståpladser
  395,- DKK + gebyr i forsalg
  420,- DKK i døren
  Køb billetter her (via Ticketmaster)

  Den verdenskendte guitarvirtuos Joe Satriani tager til foråret på en europaturné som også kommer forbi København. Turneen hedder ’The Shapeshifting Tour’, og på den vil han spille numre fra det nye album, der udkommer til april, samt nogle af de gamle klassikere såsom ’Surfing With The Alien’, ’Cherry Blossoms’, ’Always with Me, Always with You’ og ’Flying In A Blue Dream’.

  I over to årtier har Satriani turneret verden tynd og spillet udsolgte shows både som headliner og som grundlægger af det navnkundige all-star G3 guitar ekstravaganza. Satrianis studiealbummer har solgt mere end 10. mio. eksemplarer. Med dem har han flere gange både fået platin og guld samt 15 GRAMMY-nomineringer.

  Siden udgivelsen af ’What Happens Next’ i 2017 har han turneret med G3, og har for nyligt udgivet ’Squares’ der er en samling af tidligere uudgivet materiale fra hans band af samme navn, fra før han brød igennem. Han bebuder også, at ’Surfing With The Alien’ vil blive genudgivet med en bonusdisk, der er backing-trackene renset for soloerne – så kan den ferme hjemmeguitarist selv spille med.

  Ud over Satriani selv, vil turnebandet i 2020 bestå af trommeslager Kenny Aronoff (John Fogerty), bassist Bryan Beller (Aristocrats) og keyboardist Rai Thistlethwayte (Thirsty Merc).