Kommende koncerter

Event Information:

 • fre
  20
  nov
  2020

  Richard Marx (US) – NY DATO

  21:00Amager Bio

  Unummererede siddepladser
  360,- DKK + gebyr i forsalg
  385,- DKK i døren
  Køb billetter her (via Ticketmaster)... Eller på Café 5øren

  Da Richard Marx udgav sit 12. album, ’Limitless’, kom det næsten som en overraskelse, selv om han har over 30 års erfaring og er Grammyvinder og har en masse topliste placeringer bag sig.

  ”Jeg har været så koncentreret om at turnere, at det har været mit fokus i de senere år. Men jeg begyndte som sangskriver, og jeg måtte næsten minde mig selv om, hvor vigtigt det er. Jeg har altid små uddrag og sangnoter på min telefon, og jeg satte mig for at afslutte dem og at samarbejde mere, end jeg tidligere har gjort”, siger Marx.

  Når man har så stor erfaring, som Marx har, udvikler man særlige metoder og mønstre, og man ved, hvad der virker i en sang. Men der er, som han siger, noget smukt i at besejre dette instinkt og at gøre noget nyt: ”Nu spørger jeg mig selv: Hvad er der ellers?”.

  De forskellige samarbejder og fokus på noget nyt har bragt ham videre, men inden da havde han nået at sælge flere end 30 millioner albummer og markeret sig som den eneste musiker, der nogensinde har opnået, at de fem første singler nåede top-5 på ”the Billboard charts”.