Kommende koncerter

Event Information:

 • fre
  06
  aug
  2021

  Manfred Mann’s Earth Band (UK)

  21:00Amager Bio

  Ståpladser
  330,- DKK + gebyr i forsalg
  355,- DKK i døren
  Køb billetter her (via Ticketmaster)... Eller på Café 5øren

  Manfred Mann’s Earth Band vender tilbage til Danmark for at traktere med den soul-rock, der i dag er gruppens varemærke, og vender tilbage til er Amager Bio 6. august.

  Keyboard-virtuosen Manfred Manns karriere spænder over imponerende seks årtier. Han blev født i Johannesburg i 1940 og har været aktiv siden begyndelsen af 60’erne, og bortset fra The Beatles var han sammen med selve bandet Manfred Mann den, der havde flest hits i England i de år.

  I 1971 dannede han Manfred Mann’s Earth Band, der lagde en mere progressivt rockende og jazzet stil for dagen i forlængelse af britiske navne som Cream og Traffic. Ligeledes i stil med The Byrds gjorde de sig som opfindsomme fortolkere af kollegaernes sange, heriblandt en storhittende version af Bruce Springsteens “Blinded by the Light”.

  Siden er det blevet til utallige hitlisteplaceringer med klassikere som Ellie Greenwich’ “Do Wah Diddy Diddy”, The Shirelles’ “Sha La La” og Bob Dylans “The Mighty Quinn”. Og efter mere end 40 aktive år på musikscenen er alle fra Sting til Paul Weller over Del Amitri til Super Furry Animals blevet fortolket af Manfred Mann’s Earth Band.