Kommende koncerter

Event Information:

 • ons
  03
  aug
  2022

  The Afghan Whigs (US)

  20:00Amager Bio

  Ståpladser
  270,- DKK + gebyr i forsalg
  285,- DKK i døren
  Køb billetter her via Ticketmaster

  For første gang i 5 år rammer The Afghan Whigs de europæiske landeveje med både festival- og venueshows over store dele af Europa.

  I sidste måned udgav The Afghan Whigs en ny single ’I’ll Make You See God,’ som er deres første nye musik siden albummet ’In Spades’ fra 2017. På nummeret kan man høre at Greg Dulli stadig er et sangmæssigt kraftcenter her tredive år efter bandets undfangelse i 1986. “Det er en af de sværeste rocksange, vi nogensinde har lavet,” bemærker Greg Dulli.” Det blev skrevet og udført på ren og skær adrenalin.”

  Siden de blev dannet i Cincinnati, Ohio i 1986, er afghanerne altid gået imod konventionerne. På den kanvas af grunge, som kendetegnede musikscenen i første halvdel af 90’erne, skilte Whigs sig ud iklædt jakkesæt og en tilbøjelighed til snarere at glide ind i Marvin Gaye-groove end til at forfalde til et Black Sabbath-agtige rifferier.

  Whigs vendte tilbage fra en 11-årig pause i 2012 og har siden udgivet to anmelderroste plader, ‘Do to the Beast’ (2014) og ‘In Spades’ (2017), hvor de gravede endnu dybere i deres righoldige mængde af inspirationskilder.

  Nu kan fans glæde sig over at de både har nyt på vej og at man kan opleve dem live i spillestedet Amager Bio i København.