Kommende koncerter

Event Information:

 • fre
  31
  mar
  2023

  Wafande

  20:00Amager Bio

  Ståpladser
  235,- DKK + gebyr i forsalg
  250,- DKK i døren
  Køb billetter her (via Ticketmaster)

  Hitmageren og en af Danmarks absolut stærkeste live-performere, Wafande, annoncerer sin første solokoncert i 2,5 år og indtager Amager Bio 31. marts næste år.

  Wafande har i mere end et årti sunget og charmeret sig ind i danskernes hjerter med en perlerække af hits og strålende personlighed, siden han brød igennem lydmuren med det ultimative sommerhit ”Gi’ Mig Et Smil” og debutalbummet Du Ved Det tilbage i 2011.

  Wafande har ikke set sig tilbage siden og perlerækken af udgivelser er lang, stærk og solid. Anno 2022 er den danske hitmager aktuel med koncertturne med Donkey Sound og sit seneste singleudspil ”Lad Dem Prøve”, som er titelsangen til DR’s store Påskeserie Det Forsvundne Ravkammer, der havde premiere her i april. Han er desuden et kendt ansigt fra tv-programmerne Toppen af Poppen og Voice Junior.

  Kærligheden til musikken er lige så tydelig som hans talent. Lang tid inden Wafande kom på alles læber, var det hans følelser for musikken, der var drivkraften i hans liv. Inspirationen kommer fra det levede liv, der i Wafandes tilfælde ikke altid har været lige nemt. Det til trods er tilgangen positiv, smilende og legende. Og så kommer inspirationen fra Jamaica og Afrika og genrer som reggae og dancehall.

  Kærligheden skinner igennem ikke bare i kompositioner og tekstskrivning, men i høj grad også på scenen med sit band i ryggen. For det er her, Wafande gang på gang viser, hvorfor han er en af Danmarks absolut stærkeste live-performere, der er fuld af overraskelser. Ja, faktisk sker det, at han overrasker sit eget band. Der garanti for en kæmpe fest – hver gang.

  ”Jeg er så glad for at være tilbage og til at spille koncerter. Følelsen af at mærke publikums energi, og at bygge en koncert op sammen af gode vibes og positivitet, er meget savnet. Jeg kan næste ikke styre min glæde over, at skulle ud og møde mit publikum igen. Tag din lillesøster, onkel og farmor med under armen, og lad os sammen fylde Amager Bio med god energi” – Wafande.

  Fans kan nu begynde at glæde sig til at opleve Wafande i sit rette element, når han efter 2,5 år er endelig tilbage med en koncert i eget navn i Amager Bio næste forår.