Kommende koncerter

Event Information:

 • tors
  26
  jan
  2023

  Palaye Royale (US) + Yonaka (JAP)

  20:00Amager Bio

  Ståpladser
  275,- DKK + gebyr i forsalg
  290,- DKK i døren
  Køb billetter her (via Ticketmaster)

  Palaye Royale har samlet over en halv milliard streams gennem deres karriere og skabt sig en fankult med deres adrenalin-drevne blanding af britpop, glamrock og artpunk.

  De las Vegas-opdrættede brødre Remington Leith (vokal), Sebastian Danzig (guitar) og Emerson Barrett (trommer) landede første gang i Los Angeles som teenagere og arbejdede sig op gennem den hensynsløse L.A.-rockscene – fra at spille kældershows, mens de boede i en bil til at optræde på verdensarenaer, bl.a. med folk som Yungblud.

  Til efteråret udkommer bandets fjerde album ’Fever Dream.’ Både svimlende ekstatisk og eftertænksomt mediterende over den menneskelige psyke, er resultatet Palaye Royales dristigste og mest visionære værk til dato.

  Med deres tempofyldte, beskidte rock n’ roll og uovertrufne stil leverer Palaye Royale de vildeste liveshows, der ofte finder Remington hængende fra bjælkerne. Og uanset om de indtager scenen på store festivaler som Reading og Leeds, Download og Pinkpop eller spiller for udsolgte publikummer i så fjerntliggende lokaliteter som Tokyo, London, Japan, Prag og Mexico City, er bandets mest største ambition at uddybe deres unikke forbindelse med den elskede fanbase, kærligt døbt ”Soldiers of the Royal Council.”

  Kom og vær med, når rockcirkusset rammer spillestedet Amager Bio.