Kommende koncerter

Event Information:

 • tirs
  04
  apr
  2023

  Cannibal Corpse (US) + Dark Funeral (S) + Ingested (UK) + Stormruler (US)

  20:00Amager Bio

  Ståpladser
  325,- DKK + gebyr i forsalg
  340,- DKK i døren
  Køb billetter her (via Ticketmaster)

  Dødsmetal-legenderne Cannibal Corpse tager på turné med deres 15. Albumudgivelse ’Violence Unimagined.’ Albummet udkom godt nok i 2021, men grundet pandemien bliver det først i 2023 at Europas koncertgængere kan få glæde af det og bandets omfattende bagkatalog live.

  Cannibal Corpse blev dannet tilbage i 1988 i staten New York og blev med en håndfuld andre bands pionerer for dødsmetal-genren i USA. Cannibal Corpse var oprindeligt inspireret af thrash metal-bands som Metallica, Slayer, Dark Angel, Sadus, Sodom og Kreator og andre dødsmetalbands som Possessed, Autopsy, Morbid Angel og Death. Bandets albumkunst (oftest af Vincent Locke) og tekster, der trækker stærkt på gyserfiktion og gyserfilm, er meget kontroversielle. På forskellige tidspunkter har flere lande, såsom Tyskland og Rusland, forbudt Cannibal Corpse at optræde inden for deres grænser eller har forbudt salg og visning af originale Cannibal Corpse-albumcovers.
  Bassisten Alex Webster fandt på navnet Cannibal Corpse, og bandet har haft flere line-up ændringer siden begyndelsen, med Webster og trommeslager Paul Mazurkiewicz som de eneste vedblivende medlemmer. I 1995 blev vokalist Chris Barnes udskiftet med den ikoniske George "Corpsegrinder" Fisher, som har stået for vokalen siden. På guitar finder man Rob Barrett og nyeste mand i truppen Erik Rutan, som man kender fra Hate Eternal. Han er også producer på seneste album.

  Fans af klassisk, amerikansk dødsmetal kan glæde sig til en liveoplevelse fra øverste hylde, når Cannibal Corpse rammer spillestedet Amager Bio.