Kommende koncerter

Event Information:

 • tirs
  10
  okt
  2023

  Larkin Poe (US)

  20:00Amager Bio

  Ståpladser
  300,- DKK + gebyr i forsalg
  315,- DKK i døren
  Køb billetter her (via Ticketmaster)...

  Rootsrock-duoen Larkin Poe bliver føjet til Amager Bios imponerende række af bluesrock- americanakunstnere, når de i efteråret 2023 gæster København.

  Den Grammy Award-nominerede duo består af to søstre fra Georgia som nu bor i musikbyen Nashville. Det begyndte helt tilbage i 2005 som Lovell Sisters sammen med deres storesøster Jessica. Konstellationen holdt til 2009 og fra 2010 var Larkin Poe en realitet med søstrene Rebecca og Megan som omdrejningspunktet.

  De har i alt udgivet 6 album, hvor 2022-albummet ‘Blood Harmony’ er det seneste skud på stammen. Den kritikerroste plade konkurrerer om en Top 20-placering på UK-charten, og den i sadeltasken tager Larkin Poe i efteråret 2023 til Europa og kommer i den forbindelse forbi København og Amager Bio. En turné der for bandet vil være en opskalering af mange af de spillesteder, som de kommer til at besøge ift. til turnéen i 2022.

  Rebecca og Megan Lovell udtaler: “UK & European music lovers, the time has come — LET’S MAKE A DATE TO ROCK ⚡⚡ We are so excited to be coming back to tour in support of our ‘Blood Harmony’ album; go get your tickets now & we’ll see you in 2023.”

  Om du er til Tedeschi Trucks Band, Marcus King, Gary Clark Jr. eller Bonnie Raitt vil der bestemt være noget at hente i de to søstres sydende hotte musik.