Kommende koncerter

Event Information:

 • lør
  08
  jul
  2023

  Mathias Heise Quadrillion & Guests

  20:00Amager Bio

  Ståpladser
  200,- DKK i forsalg
  215,- DKK i døren
  Køb billetter her via Ticketmaster

  Den 8. juli fejrer Mathias Heise Quadrillion 10-års jubilæum i Amager Bio under Copenhagen Jazz Festival, og i denne anledning har de besluttet at udvide orkesteret med deres bedste og dygtigste musikalske legekammerater. Publikum kan derfor forvente et enestående brag af en koncert, one-night-only, med de bedste numre fra tre studiealbums nøje udvalgt og arrangeret for et 10 mands stort orkester med blæsergruppe, percussion, ekstra keyboards og sang.

  Iørefaldende kompositioner tilført jazzens harmonier og improvisation kombineres med rockens og funkmusikkens hårdtslående, primale rytmer og fusionerer i et sprudlende, farverigt og euforisk udtryk med elegancen og det sofistikerede som omdrejningspunkt.
  Mathias Heise Quadrillions indlysende talent og overbevisende performance har – deres unge alder til trods – allerede gjort dem til et efterspurgt navn i udlandet, hvor de bl.a. har spillet på store festivaler i Kina, Hong Kong, Malaysia, Egypten, Marokko, Tjekkiet – og senest i Ukraine og Polen.

  Line-up:

  Mathias Heise – chromatic harmonica, keys
  Mads Christiansen – guitar
  David Vang – bass
  Aksel Stadel Borum – drums
  +
  Lea Foxman – vocals
  Frederick Menzies – tenor sax
  Mads la Cour – trumpet and flugelhorn
  Peter Dahlgren – trombone
  Rasmus Sørensen – keyboards
  Eliel Lazo – percussion