Kommende koncerter

Event Information:

 • fre
  01
  mar
  2024

  Baal – UDSOLGT!

  20:00Amager Bio

  Ståpladser
  320,- DKK + gebyr i forsalg
  335,- DKK i døren
  Køb billetter her (via Ticketmaster)

  I 2024 er det 30 år siden at et af landets mest grænsesøgende, sejlivede og originale rockbands mødtes for første gang i et lille, skummelt øvelokale i Vanløse.

  Samarbejdet ledte umiddelbart til udgivelse af kult-klassikeren ”Sensorama”, der midt i en minimalistisk grungeperiode adskilte sig ved at trække på referencer fra bl.a. Queen, Bertolt Brecht og David Bowie. Albummet blev fulgt op af et sandt triumftog på landets spillesteder og festivaler, og her blev Baals unikke live-ry grundlagt med bl.a. nogle mindeværdige, nærmest sekteriske seancer på Midtfyn og Roskilde Festival.

  Siden har Baal kun set fremad og med 8 studiealbums, 2 live-albums & 4 teaterplader i bagagen er der aldrig blevet leflet for tidens trends. Istedet har det altid handlet om at eksperimentere og udfordre musikken og lytteren, dog altid med Bjørn Fjæstads markante, samlende vokal som genkendeligt midtpunkt.

  Baal har gennem de sidste 25 år skabt sig et ry som et af landets allerbedste livebands og har for længst opbygget et trofast og dedikeret publikum og bandet er mere velspillende og levende end nogensinde, koncerterne stadig storladne og uforudsigelige.

  Baal glæder sig til at fejre de første 30 år på en omfattende tour rundt på landets spillesteder. Og for at det hele ikke skal drukne i ren nostalgi har bandet selvfølgelig skabt et helt nyt album, der udkommer i Januar 2024. 12 melodiske og stemningsfulde sange, der som altid sender pile fremad, men stadig emmer af den helt rigtige Baal-ånd.

  Baal er:
  Bjørn Fjæstad – Vokal
  Henrik Sten Melander – Keyboards
  Morten Lundsgaard – Guitar
  Kenni Andy Jørgensen – Trommer
  Troels Skjærbæk – Bas