Tidligere koncerter

Event Information:

 • ons
  29
  feb
  2012

  Talib Kweli (US)

  20:00Amager Bio

  talibkweli2012

  Ståpladser
  250,- DKK + gebyr i forsalg
  275,- DKK i døren
  Køb billetter her (via Ticketmaster)... Eller på Café 5øren

  Talib Kweli er en del af subkulturen indenfor undergrunds hiphop, som beskæftiger sig med sociale problemstillinger, der ikke nødvendigvis knytter sig til det politiske. Han er en af de få kunstnere indenfor genren, der har formået at vinde indpas hos mainstream hiphop-fans og sammenlignes ofte med andre pionerer indenfor genren som eksempelvis KRS One, Mos Def og Tupac Shakur.

  Talib Kweli har siden 1995 været ekstremt produktiv på udgivelsesfronten inden karrieren for alvor tog fart i 2004. Siden da er det blevet til række solo- og samarbejdsalbums, udgivelse af cirka to mix-tapes om året og optræden som gæstesolist på et hav af sine kollegers udgivelser. Blandt tidligere samarbejdspartnere kan nævnes anerkendte navne som Kanye West, Stat Quo og Consequence.

  Tidligere i år blev hans fjerde studiealbum "Gutter Rainbows" udgivet, men allerede nu har den ambitiøse rapper også bekræftet titlen på sit kommende album "Prisoner of Conscience". Datoen for udgivelsen er endnu ikke officiel, men mon ikke publikum kan opleve en smagsprøve på nogle af de nye numre, når en af tidens største undergrunds-rappere gæster Amager Bio.