Tidligere koncerter

Event Information:

 • fre
  09
  mar
  2012

  Moonchild (Iron Maiden Jam) + Nightwish Jam

  21:00Amager Bio

  moonchild2015

  Ståpladser
  125,- DKK + gebyr i forsalg
  150,- DKK i døren
  Køb billetter her (via Ticketmaster)... Eller på Café 5øren

  Fredag den 9/3 er P-Dag (Påskebryg-Dag!)

  Vi springer foråret i møde med at smage den første Påskebryg fra Tuborg, og serverer det danske Iron Maiden-coverband overni.

  Drengene lover fuld hit-valuta for pengene, når de fyrer hits som "Fear of the Dark", "The Number of the Beast", "Run to the Hills", "Powerslave" og "The Trooper" af.

  BIOGRAFI:

  1998 er året hvor Moonchild ser dagens lys. Michael Petersen (guitar) & Martin Petersson (trommer) beslutter sig for, at de vil starte et Iron Maiden-jamband. Kasper Gram som tidligere har spillet med Martin, bliver derefter kontaktet, for at føre bassen i bedste Steve Harris-stil. Ikke længe efter bliver Martin Arendal kontaktet, som guitarist nummer to.

  Moonchild får deres første job på Skovlunde Festival i August '98, men står dog uden sanger. Mange bliver prøvet og i sidste øjeblik dukker Lars "Bruce" Larsen op og redder jobbet. Moonchild spiller en del jobs på TEX i København og i Nakskov indtil 2001, hvor bandet går i opløsning.

  I 2008 beslutter drengene sig for at genskabe bandet, dog med en enkelt udskiftning. Michael er blevet erstattet af Uffe Eisted.

  Moonchild har spillet shows i København, Svendborg og på Nakskov Kopi festival med kæmpe succes. Iron Maidens Danske fan klub (1100 medlemmer) er yderst begejstret – så begejstret at de arrangerer ture fra hele Danmark, for at komme og se Moonchild!

  I Oktober 2011 var bandet i Helmand, Afghanistan for at spille et par shows for de Danske tropper. En oplevelse ud over det sædvanlige for både tropper og Moonchild.

  Moonchild er :
  Lars "Bruce Dickinson" Larsen
  Martin "Dave Murray" Arendal
  Uffe "Adrian Smith" Eisted
  Kasper " Steve Harris" Gram
  Martin "Nicko McBrain" Petersson