Tidligere koncerter

Event Information:

 • ons
  05
  jun
  2013

  Rick Springfield (AUS)

  20:00Amager Bio

  rickspringfield

  Ståpladser
  275,- DKK + gebyr i forsalg
  300,- DKK i døren
  Køb billetter her (via BilletNET)... Eller på Café 5øren

  Rick Springfield har over 40 år på bagen som udøvende musiker. Og selv i en alder af 63 er han albumaktuel med "Songs for the End of the World"!

  Den nu 63-årige australier startede karrieren i 1969 i bandet Zoot, der havde et hit med en hard rock-fortolkning af Beatles' "Eleanor Rigby", men i starten af 70'erne emigrerede han til USA og gik solo.

  Det endelige gennembrud fik Springfield i 1981, da han udsendte albummet "Working Class Dog", der talte hittene "Jessie's Girl" og "I've Done Everything for You". Og senere fulgte han op med den ligeså succesfulde udgivelse, "Success Hasn't Spoiled Me Yet".

  Ricks rockede powerpop er blevet sammenlignet med både Bruce Springsteen og Elvis Costello, og han har solgt flere millioner plader.

  Sideløbende med sin musikerkarriere har Springfield medvirket i tv-programmer for både børn og voksne; senest spillede han en sex- og narkobesat udgave af sig selv i kultserien ”Californication” med David Duchovny.

  Rick Springfield siger selv, at han er ovre sine dage som glad poprocker; at man kan høre hans mørkere side på det nye album, og ved siden af hittene vil han også lufte sange herfra, når han gæster Amager Bio!