Tidligere koncerter

Event Information:

 • lør
  31
  aug
  2013

  Saturnus + Corpus Mortale

  20:00Amager Bio

  saturnus

  Ståpladser
  150,- DKK + gebyr i forsalg
  200,- DKK i døren
  Køb billetter her (via BilletNET)... Eller på Café 5øren

  I Amager Bio spiller vi efteråret ind med et eksklusivt dansk metal-jubilæum!

  Vi slår nemlig dørene op for en dobbelt-koncert med Saturnus og Corpus Mortale, der begge kan fejre 20 års jubilæum, og som begge netop har gjort comeback efter små seks år lange pladepauser.

  De to bands vil i anledningen give ekstra lange koncerter, så der bliver god tid til at dykke helt ned i de respektive bands omfattende metalkataloger.

  BEMÆRK! derfor, at musikken allerede starter klokken 20.00, selvom koncerten ligger på en lørdag. Men under alle omstændigheder er der lagt op til et kæmpe metalbrag i dansk favør!

  SATURNUS er et af Danmarks mest respekterede doom/death-metal-navne. Bandets historie strækker sig tilbage til 1991, hvor forsanger Thomas A.G. Jensen indledte sin søgen efter musikere at spille sammen med.

  Siden dengang har gruppen udsendt et album cirka hvert femte år i skiftende line-ups, men da comebackpladen "Saturn in Ascension" udkom sidste år, var der gået seks år siden sidst.

  Det forhindrede dog ikke et enigt anmelderkorps om at rose pladen til skyerne, som bar tydeligt præg af Saturnus' heftige turnéaktivitet i hele Europa i 2011!